İnek Eski Kaşar (500 gr)
İnek Eski Kaşar (500 gr)
Afyonkarahisar yaylalarından soğutmalı araçlarımızla topladığımız inek sütünü kaya tuzu ve şırdan maya ile birleştirerek uygulaması zor ama geleneksel ve doğal yöntemlerle
imal ettiğimiz eski kaşarlarımız, nem ve ısı kontrollü soğuk hava depolarında olgunlaştırılmakta ve en az 6 ay bekletildikten sonra tezgaha çıkarılmaktadır.
Koyun Eski Kaşar Peyniri
Koyun eski kaşar (500 gr)
Afyonkarahisar yaylalarından Mayıs ve Haziran aylarında dağ kekiği ile beslenen koyun ve keçilerden elde edilen sütleri soğutmalı araçlarımızla topluyor, kaya tuzu ve şırdan
maya ile birleştiriyoruz. Uygulaması zor ama geleneksel ve doğal yöntemlerle imal ettiğimiz eski kaşarlarımız nem ve ısı kontrollü soğuk hava depolarında olgunlaştırılmakta ve
en az 6 ay bekletildikten sonra tezgaha çıkarılmaktadır.