İşi sağlık, lezzeti tatmalık.
Vizyonumuz
Kalite ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde müşterilerimizin sağlığını korumak ve ürünlerimizin standartlarını en yüksek seviyede oluşturmak en temel ilkemizdir.
Üretim Sürecimiz
Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan yaklaşık 2.500 m² üretim bandı olan İŞİSAĞ, üretimde son teknolojiyi kullanmaktadır.
Hakkımızda
Merhum Mahmut İşisağ (Doğum 1903) babasından tahin, pekmez, helva ve ağda üretimini devralarak 1928 yılında kendi adına kayıtlı ilk işyerinde faaliyete başlamıştır. Hayvancılıkla yöresinde isim yapmış Afyonkarahisar’ın doğal ve besleyici sütlerini işlemek için yine ilk mevsimlik mandırasını da bu yıl açmıştır. Ölünceye dek (1975) mesleki bilgi birikimini ve aldatmacadan uzak, hilesiz üretim ahlakını iki sektör için de oğlu Cengiz İşisağ ile birlikte layıkıyla yerine getirmiştir.
Ailenin 2. kuşak temsilcisi Cengiz İşisağ ise memleketimizin insanlarına gıdanın - peynirin en iyisini, en sağlıklısını, en bozulmamışını üretme kararlılığından vazgeçmeyip, mandırasını fabrikaya dönüştürerek ailenin 3. kuşak temsilcisi, oğlu Ali İşisağ ile birlikte meslek aşkıyla 45 yıl bilfiil çalışmıştır.
Cengiz İşisağ’ın vefatı ile Ali İşisağ, mandıracılık sektöründe atalarından öğrendiği geleneksel yöntemleri teknolojik yeniliklerle harmanlayarak, gelişmeler ışığında dinamikliği iyi takip ederek, geleneksel doğal üretim, yılların eseri olan lezzetleri ve yapısını, üretim anlayışını ve kalitesini bozmadan, üretimini artırarak günümüze ulaşmıştır.
Toplumumuza sağlıklı nesiller yetişmesinde, ürettiği süt mamulleri ile katkıda bulunan firmamızda şu anda 3. ve 4. kuşaklar iş başındadır.
Köyünüzün ve çocukluğunuzun unutulmaya yüz tutmuş peynir, kaşar, tulum ve tereyağlarını bir asrı bulan ticari ahlakla ve aile geleneği ile üretmeye devam ediyoruz.