İnek Eski Kaşar (500 gr)
İnek Eski Kaşar (500 gr)
Afyonkarahisar yaylalarından soğutmalı araçlarımızla topladığımız inek sütünü kaya tuzu ve şırdan maya ile birleştirerek uygulaması zor ama geleneksel ve doğal yöntemlerle
imal ettiğimiz eski kaşarlarımız, nem ve ısı kontrollü soğuk hava depolarında olgunlaştırılmakta ve en az 6 ay bekletildikten sonra tezgaha çıkarılmaktadır.
Kategoriler: Eski Kaşar Peyniri, Kaşar Peynirler
Açıklama
İlgili ürünler
Koyun Eski Kaşar Peyniri
Koyun eski kaşar (500 gr)
Afyonkarahisar yaylalarından Mayıs ve Haziran aylarında dağ kekiği ile beslenen koyun ve keçilerden elde edilen sütleri soğutmalı araçlarımızla topluyor, kaya tuzu ve şırdan
maya ile birleştiriyoruz. Uygulaması zor ama geleneksel ve doğal yöntemlerle imal ettiğimiz eski kaşarlarımız nem ve ısı kontrollü soğuk hava depolarında olgunlaştırılmakta ve
en az 6 ay bekletildikten sonra tezgaha çıkarılmaktadır.
Taze Kaşar Peyniri (500 gr)
Taze Kaşar Peyniri (500 gr)
Hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermeyen, sadece inek sütü ve maya ile üretimi sağlanan taze kaşar peynirimiz, yılın her döneminde imal edilmektedir. Doğal yemlerle beslenen ineklerin sütünden üretimi gerçekleştirilen
bu lezzetli peynir, kahvaltılarda direkt olarak tüketilebileceği gibi aynı zamanda tost,pizza, börek gibi çeşitli yiyeceklere de eşsiz lezzetler katar. Vakum ambalaj, taze kaşar peynirinin uzun ömürlü olmasını sağlar. Ayrıca isteğe bağlı
olarak derin dondurucuda çok daha uzun süreli muhafazası mümkündür.