Gösterilen sonuç sayısı: 3

İnek Deri Tulum Peyniri

Teknolojinin olmadığı zamanlardan kalma besinleri koruma ve ekstra lezzet kazandırmak amacıyla geçmişten günümüze deriler kullanılmaktadır. Yaylada organik olarak beslenen ineklerden elde edilen sütten imal ettiğimiz peynirler derilerin içerisine basılarak soğuk hava depolarında en az 6-9 ay bekletildikten sonra tüketime hazır hale gelir.

Keçi Deri Tulum Peyniri

Keçi deri tulum peyniri(500 gr) Teknolojinin olmadığı zamanlardan kalma besinleri koruma ve ekstra lezzet kazandırmak amacıyla geçmişten günümüze deriler kullanılmaktadır. Yaylada organik olarak beslenen keçilerden elde edilen sütten imal ettiğimiz peynirler derilerin içerisine basılarak soğuk hava depolarında en az 6-9 ay bekletildikten sonra tüketime hazır hale gelir.

Koyun Deri Tulum Peyniri

Teknolojinin olmadığı zamanlardan kalma besinleri koruma ve ekstra lezzet kazandırmak amacıyla geçmişten günümüze deriler kullanılmaktadır. Yaylada organik olarak beslenen koyunlardan elde edilen sütten imal ettiğimiz peynirler derilerin içerisine basılarak soğuk hava depolarında en az 6-9 ay bekletildikten sonra tüketime hazır hale gelir.