19 sonuçtan 1-12 arası gösteriliyor

Acı Biber Salçası (500 gr)

Acı Biber Salçası (500 gr) Antep, Hatay, Maraş bölgelerimizde özel yetiştirilen biberlerin salçasını en doğal haliyle hiç bir katkı kullanmadan sofralarınıza getiriyoruz.

Antep Fıstıklı Tahin Helvası

Antep fıstıklı tahin helvası(500 gr) %100 yerli susamdan üretilen helvalarımız ham maddesi olan susam sayesinde sağlığımızda önemli yeri vardır. Lezzetli ve hafif tatlıdır, ne kadar tüketirseniz tüketin tadına doyamayacaksınız. Helva çeşitlerimiz glikoz kullanmadan şeker pancarından üretilmektedir.

Domates Salçası (500 gr)

Domates Salçası (500 gr) Özel yetiştirilen domateslerin ev yapımı salçasını hiç bir katkı maddesi kullanmadan en doğal haliyle sofralarınıza getiriyoruz.

Dövme Yayık Bağırsak Tereyağ – Az Tuzlu

Dövme-yayık bağırsak tereyağ az tuzlu 500 gr Afyonkarahisar yaylalarında taptaze otlarla beslenen ineklerden sağılan süt, tesisimizde pastörize edildikten sonra hijyenik şartlarda yağından ayrıştırılır. Ayrıştırılan bu yağ, krom yayıkta soğuk su yardımıyla çalkalanarak tereyağına dönüştürülür. Uzun ömürlü ve daha lezzetli olması için su ile yıkanarak içerisindeki ayrandan iyice arındırılır. Elde edilen bu tereyağ, bağırsaklara basılır. Doğal ambalaj olan bağırsak, tereyağına lezzet ve aroma katmasının yanı sıra uzun ömürlü olmasını sağlar. Ayrıca isteğe bağlı olarak derin dondurucuda çok daha uzun süreli muhafazası mümkündür. Yayık tereyağı kahvaltılarda, yemeklerde ve hamur işlerinde kullanılabilir. Kendine has kokusu, tadı ve zengin aromasıyla sofradakileri özledikleri doğal köy yaşamına götürür. Tereyağının sarı rengi dönemsel olarak farklı tonlara sahip olabilir. Bu renk tonları, değişken mevsim şartları nedeniyle ineklerin beslenme şekillerinin farklılaşmasından kaynaklanır.

Dövme Yayık Tereyağ – Tuzsuz

Afyonkarahisar yaylalarında taptaze otlarla beslenen ineklerden sağılan süt, tesisimizde pastörize edildikten sonra hijyenik şartlarda yağından ayrıştırılır. Ayrıştırılan bu yağ, krom yayıkta soğuk su yardımıyla çalkalanarak tereyağına dönüştürülür. Uzun ömürlü ve daha lezzetli olması için su ile yıkanarak içerisindeki ayrandan iyice arındırılır. Vakum ambalaj, tereyağının uzun ömürlü olmasını sağlar. Ayrıca isteğe bağlı olarak derin dondurucuda çok daha uzun süreli muhafazası mümkündür. Yayık tereyağı kahvaltılarda, yemeklerde ve hamur işlerinde kullanılabilir. Kendine has kokusu, tadı ve zengin aromasıyla sofradakileri özledikleri doğal köy yaşamına götürür.Tereyağının sarı rengi dönemsel olarak farklı tonlara sahip olabilir. Bu renk tonları, değişken mevsim şartları nedeniyle ineklerin beslenme şekillerinin farklılaşmasından kaynaklanır.

İnek Deri Tulum Peyniri

Teknolojinin olmadığı zamanlardan kalma besinleri koruma ve ekstra lezzet kazandırmak amacıyla geçmişten günümüze deriler kullanılmaktadır. Yaylada organik olarak beslenen ineklerden elde edilen sütten imal ettiğimiz peynirler derilerin içerisine basılarak soğuk hava depolarında en az 6-9 ay bekletildikten sonra tüketime hazır hale gelir.

İnek Eski Kaşar (500 gr)

İnek Eski Kaşar (500 gr) Afyonkarahisar yaylalarından soğutmalı araçlarımızla topladığımız inek sütünü kaya tuzu ve şırdan maya ile birleştirerek uygulaması zor ama geleneksel ve doğal yöntemlerle imal ettiğimiz eski kaşarlarımız, nem ve ısı kontrollü soğuk hava depolarında olgunlaştırılmakta ve en az 6 ay bekletildikten sonra tezgaha çıkarılmaktadır.

İşisağ Kangal Sucuk (500 gr)

İşisağ Kangal Sucuk (500 gr) Afyonun meşhur sucuğu İşisağ kangal sucuk için kesilen hayvanlar helal kriterlere uygun kesilmektedir ve asla katkı maddesi kullanılmamaktadır. Sucukta kullandığımız et makbul etlerden olduğu gibi baharatlarımız da yöresinden temin edilmektedir.

Kakaolu Tahin Helvası

Kakaolu tahin helvası (500 gr) %100 yerli susamdan üretilen helvalarımız ham maddesi olan susam sayesinde sağlığımızda önemli yeri vardır. Lezzetli ve hafif tatlıdır, ne kadar tüketirseniz tüketin tadına doyamayacaksınız. Helva çeşitlerimiz glikoz kullanmadan şeker pancarından üretilmektedir.

Keçi Deri Tulum Peyniri

Keçi deri tulum peyniri(500 gr) Teknolojinin olmadığı zamanlardan kalma besinleri koruma ve ekstra lezzet kazandırmak amacıyla geçmişten günümüze deriler kullanılmaktadır. Yaylada organik olarak beslenen keçilerden elde edilen sütten imal ettiğimiz peynirler derilerin içerisine basılarak soğuk hava depolarında en az 6-9 ay bekletildikten sonra tüketime hazır hale gelir.

Koyun Deri Tulum Peyniri

Teknolojinin olmadığı zamanlardan kalma besinleri koruma ve ekstra lezzet kazandırmak amacıyla geçmişten günümüze deriler kullanılmaktadır. Yaylada organik olarak beslenen koyunlardan elde edilen sütten imal ettiğimiz peynirler derilerin içerisine basılarak soğuk hava depolarında en az 6-9 ay bekletildikten sonra tüketime hazır hale gelir.

Koyun Eski Kaşar Peyniri

Koyun eski kaşar (500 gr) Afyonkarahisar yaylalarından Mayıs ve Haziran aylarında dağ kekiği ile beslenen koyun ve keçilerden elde edilen sütleri soğutmalı araçlarımızla topluyor, kaya tuzu ve şırdan maya ile birleştiriyoruz. Uygulaması zor ama geleneksel ve doğal yöntemlerle imal ettiğimiz eski kaşarlarımız nem ve ısı kontrollü soğuk hava depolarında olgunlaştırılmakta ve en az 6 ay bekletildikten sonra tezgaha çıkarılmaktadır.